Hoşgeldin,Ziyaretçi Giriş Yap|Çıkış Yap

Pitbull - Planet Pit Raflarda Yerini Aldı.

[postlink] http://muzikutum.blogspot.com/2011/09/pitbull-planet-pit-raflarda-yerini-ald.html[/postlink] [starttext]
Yayınlandığı ilk günden ülkemizde ve dünyada radyoların 1 numarasına yerleşen “Give Me Everything” ile yeni albümünü müjdeleyen Pitbull’a “Planet Pit”de birbirinden ünlü isimler eşlik ediyor.

Ne-Yo, Marc Anthony, T-Pain, Enrique Iglesias, Sean Paul, Chris Brown, Kelly Rowland ve Jamie Foxx gibi müzik dünyasının en önemli isimleri ile düetlerin yanı sıra David Guetta ve daha önce Britney Spears ve Ke$ha gibi sanatçılarla çalışmış Dr. Luke ile de çalışan Pitbull 2011 senesinin hatta belkide müzik dünyasının en iddalı albümü olma yolunda önemli bir adım atıyor !

En çok dinlenen ve listebaşı olan şarkılar Pitbull’un 6. stüdyo albümü olan “Planet Pit”de bir araya geliyor.

İşte albümdeki o şarkılar :




PITBULL – PLANET PIT



Mr. Worldwide (Intro)
Give Me Everything (& Ne-Yo, Afrojack and Nayer)
Rain Over Me (& Marc Anthony)
Hey Baby (Drop It To The Floor) (& T-Pain)
Pause
Bubble Gutz
Come N Go (&Enrique Iglesias)
Shake Senora (&T-Pain and Sean Paul)
Jump In The Line (Shake, Senora)
International Love ( & Chris Brown)
Castle Made Of Sand (& Kelly Rowland)
Took My Love
Gypsy Woman (She's Homeless)
Where Do We Go(& Jamie Foxx)
Something For The DJs

Asıl adı Armando Christian Pérez olan ve Küba göçmeni bir aileden gelen Pitbullun her parçası ayrı bir hit olan 4. stüdyo albümü Rebelution, sanatçının Myspace gibi birçok mecrada 1 numaralı Latin sanatçı olmasını sağladı. 1981, Miami doğumlu Pitbull’un hızlı çıkışı ve yakaladığı büyük başarı onu dijital müzik satışlarında da listenin başına oturttu ve Lil Jon ile birlikte söylediği “Krazy” isimli single’ı 700.000 gibi inanılmaz bir download rakamı yakalayarak Billboard Latin Müzik Ödülleri’nde “Şarkısı En Çok Download Edilen Sanatçısı” ödülüne de aday gösterilmesini sağladı.
Kaynak : Sony Music
[endtext]
MüzikKutum'da yayınlanan herhangi bir içerikten dolayı telif haklarınızın çiğnendiğini düşünüyorsanız lütfen iletişime geçiniz..